fbpx

Kuinka monta kertaa olet ollut tilanteessa, jossa ajatukset kiertävät kehää ja et pääse eteenpäin? Jotkut sanovat, että ahdistaa.

Kun kommunikoit itsellesi totuudenmukaisesti, on aivoille selkeämpää ratkoa tilannetta. Esimerkiksi jos sinulla on 5€ ja 500€ lasku ja sinulla on -ajatus- “minulla ei ole rahaa, en voi maksaa laskua” voi olla puoliksi tai täysin väärä, jos ollaan aivan totuudenmukaisia. 1) sinulla on rahaa (5€) 2) jos voit asioida jotenkin pankkisi kanssa, niin voit teknisesti maksaa laskusi.

Ja kyllä, tämä on juuri näin typerää. On aivoille täysin mahdotonta keksiä ratkaisua, jos päässäsi soi vain edellä mainittu -ajatus-, kun se ei nyt vain ole totta.

Harjoittele olemaan ajatuksissasi totuudenmukainen ja sinun ei tarvitse välttämättä kiertää ajatuksilla ollenkaan kehää ja ahdistella. Tällä saattaa olla myös muita erittäin positiivia vaikutuksia elämääsi yleisesti.

Jos pidit tätä tärkeänä, JAA tämä video kaverillesi ja käy katsomassa muita videoblogejani myös osoitteessa www.jarkkohaverinen.fi