fbpx

Leikitään sellaisella ajatuksella, että tarvitset teräksisen pistolapion juuri nyt, vaikka asut kerrostalossa. Hankit lapion, teet työn ja sitten varastoit lapion. Seitsemän vuotta kuluu ja löydät lapion etsiessäsi jotain muuta. Pystytkö luopumaan lapiosta?

Leikitään sitten sellaista, että olet elämänkoulusi sellaisella kurssilla, jossa sinun tulee tuntea joku ikävältä vaikuttava tunne, jotta voisit kehittyä ihmisenä seuraavalle kurssille. Tämä tunne tulee tietystä tapahtumasta ja se säilöytyy tunnevarastoosi ja kehoosi. Se muuttaa ajatuksiasi, puheitasi, tapojasi ja uskomuksiasi. Aikaa kuluu tuo saman seitsemän vuotta ja joku asia tuo sen tunteen mieleesi ja olosi tuntuu raskaalta ja ikävältä. Saattaa jopa vain vituttaa, etkä ihan tarkkaan tiedä miksi. Pystytkö luopumaan tuosta tapahtuman tulkinnasta? Pystyisitkö nähdä sen uudessa valossa ja toisesta näkökulmasta?

Meillä on vain tämä hetki. Luopumalla edellisestä hetkestä, voimme keskittyä tähän hetkeen. Osaisitko olla kiitollinen siitä menneestä hetkestä ja tunteesta samalla tavoin, kuin voisit olla kiitollinen siitä lapiosta, minkä pystyit silloin ostamaan?

Asiat yleisesti näyttävät palvelevan meitä tietyn hetken ja sitten tilanne muuttuu ja tarve muuttuu. Osaatko sinä luopua?

Jaa tämä niille ihmisille, jotka tarvitsevat tätä tietoa. Tämä ajatus ja video saattavat olla se kimmoke päästä eteenpäin ja luopua.